Om

Om Vibekes.net

Vibekes.net er meg: Vibeke Skinnes Hauge

 

Småbarnsmor i 30 åra som prøvar å holde hjula i gong, med famlie, hus og stasjonsvogn;) Gift med kjærasten min Tore Hauge, og mamma til Alexander og Victoria. Vi har bygt hus på heimgarden min på Riksheim i Sykkylven.

 

Jobbar som Driftskonsulent IT/Koordinator i PC Support AS i Sykkylven. Problemløysing for kundane, saksfordeling og oppfølging av teknikere med mykje meir... Jobba tidlegare i Rolls-Royce Marine AS, i Ålesund, som Cash Management Accountant, der eg hadde ansvar for utbetaling, bokføring og bankavstemming for avdelingar i Norge, Sverige og Nederland. Økonomi med mykje ispedd problemløysing og tekniske ting, utvikling av økonomisystem og testing, opplæring og dokumentasjon / brukarveiledningar. Før det igjen jobba eg i Nordea som Cash Management Adviser, dvs rådgiver for bedriftskundane sine bankløysingar.

Fritida (det lille eg har...) brukar eg på trening, og oppfølging av ongane sine fritidsaktivitetar, er kasserar i VRF og FK Sykkylven Yngres + er medlem i Førjulsmesse i Velledalen komiteen... Eg er også med i Straumshorn Juniorkorps som støttespelar på Saxofon, kjekt å spele igjen etter nokre års opphald... Nok å gjere med andre ord! ;)

 

Dei siste åra har eg gjort ei livsstilsomlegging og gått ned i vekt, ved hjelp av xtravaganza.no og lavkarbo kosthold, med fokus på naturleg mat utan tilsettingar. Bekkenløysinga er litt bedre og eg er no i bedre form enn nokon gong tidlegare. Trenar med Kettlebells, syklar og styrketrening heime, og er medlem på Stamina i Sykkylven. Vil gjerne ha treningsvenner der, så vi kan motivere og sparke kvarandre avgårde på trening...

 

Copyright © All Rights Reserved Vibekes.net