Vibekes.net

Om Vibekes.net

Vibekes.net er meg: Vibeke Skinnes Hauge


Mamma til 2, med famlie, hus, hund og stasjonsvogn;) Gift med kjærasten min Tore Hauge, og mamma til Alexander og Victoria (og hunden Fant). Vi har bygt hus på heimgarden min på Riksheim i Sykkylven.


Jobbar som Driftskonsulent IT/Koordinator i PC Support AS i Sykkylven. Problemløysing for kundane, saksfordeling og oppfølging av teknikere med mykje meir... Jobba tidlegare i Rolls-Royce Marine AS, i Ålesund, som Cash Management Accountant, der eg hadde ansvar for utbetaling, bokføring og bankavstemming for avdelingar i Norge, Sverige og Nederland. Økonomi med mykje ispedd problemløysing og tekniske ting, utvikling av økonomisystem og testing, opplæring og dokumentasjon / brukarveiledningar. Før det igjen jobba eg i Nordea som Cash Management Adviser, dvs rådgiver for bedriftskundane sine bankløysingar.

 

Fritida (det lille eg har...) brukar eg på skule, trening, og oppfølging av ongane sine fritidsaktivitetar. Er kasserar i VRF og er medlem i Førjulsmesse i Velledalen komiteen... Nok å gjere med andre ord! ;) 


Her er nokre bilder frå då ongane var litt mindre.... <3  og Fant som likar gras ;)  


Copyright © All Rights Reserved Vibekes.net